Roerwerken huren

Huur bij ons voordelig uw roerwerken. Wij adviseren u vakkundig en snel.

Op zoek naar roerwerken voor een (tijdelijk) project? Bij Xylem Rental huurt u gemakkelijk uw roerwerk. U ontvangt deskundig advies voor het huren van uw pomp voor het verpompen van onder andere regenwater, koelwater, vervuild water of drainage water.

De Flygt roerwerken zijn speciaal ontwikkeld voor mengen of het opwekken van een turbulente stroming van vloeistoffen met vaste bestanddelen en slib.

Geschikt voor alle mengtoepassingen

In dit productsegment bieden wij voor de verschillende toepassingen zowel compacte, sneldraaiende als ook grote en traagdraaiende dompelmengers.

Alle mengtoepassingen vragen om zowel matige turbulentie als grote menging (bulk flow). Met een goede bulk flow wordt de gehele inhoud van de tank in beweging gebracht, waarmee maximale menging is gegarandeerd. De kracht van de bulk flow is afhankelijk van de totaal geïnstalleerde stuwkracht, het ontwerp en de opbouw van de installatie.

Roerwerken huren? Huur bij ons voordelig, na vakkundig en snel advies. Neem voor meer informatie contact met ons op via .

Huur bouwpompen, drainagepompen, afvalwaterpompen, slurrypompen, roerwerken en toebehoren.