Zelfaanzuigende pompen huren

Huur bij ons voordelig uw zelfaanzuigende pomp. Wij adviseren u vakkundig en snel.

Op zoek naar zelfaanzuigende huurpompen voor een (tijdelijk) project? Bij Xylem Rental huurt u gemakkelijk uw zelfaanzuigende pomp. U ontvangt deskundig advies voor het huren van uw pomp voor het verpompen van onder andere regenwater, koelwater, vervuild water of drainage water.

Een zelfaanzuigende pomp, ook wel centrifugaalpomp genoemd, kan ook lucht of andere gassen afvoeren. Dit in tegelstelling tot niet-zelfaanzuigende pompen.

De zelfaanzuigende Godwin huurpompen zijn ideaal voor het verpompen van grote hoeveelheden water bij o.a. calamiteiten en wateroverlast en voor het tijdelijk omleiden bij rioolrenovaties. Vervuild water en afvalwater kunnen hiermee probleemloos en zonder verstoppingen worden verpompt.

Afhankelijk van uw eisen zijn er pompen met verschillende capaciteiten beschikbaar. Alle modellen zijn leverbaar op een trailer gemonteerd voor veilig vervoer over de snelweg, met roestvrijstalen pompeindeconstructie en geluiddempende behuizingen.

Deze betrouwbare vaste delen verwerkende pompen verpompen onversneden rioolwater, slurry en vloeistoffen met vaste stoffen tot 125 mm doorsnede.

Verdere informatie kunt u opvragen via .

Huur bouwpompen, drainagepompen, afvalwaterpompen, slurrypompen, roerwerken en toebehoren.