Slurrypompen huren

Huur bij ons voordelig uw slurrypomp. Wij adviseren u vakkundig en snel.

Op zoek naar slurrypompen voor een (tijdelijk) project? Bij Xylem Rental huurt u gemakkelijk uw slurrypomp. U ontvangt deskundig advies voor het huren van uw pomp voor het verpompen van onder andere regenwater, koelwater, vervuild water of drainage water.

Betrouwbaarheid en lange levensduur door slijtvaste materialen zijn de kenmerken van de Flygt slurrypompen. De Flygt robuuste 5000 serie slurrypompen zorgen voor het transport van de meeste slijtende vaste stoffen die in vloeistoffen zweven. Flygt slurrypompen huren geeft u de betrouwbaarheid die u zoekt bij zware toepassingen.

De pompen van de Flygt 5000 serie, ontworpen voor uitstekende prestaties en een laag energieverbruik, zijn inzetbaar voor een grote verscheidenheid aan toepassingen voor slurrytransport.

Met een slank en compact ontwerp zorgen deze schuur- en corrosiebestendige transportabele slurrypompen voor stille en economische oplossingen voor slurrytransport.

Alle hydraulische componenten van de serie 5100 bestaan uit hard-iron. Daardoor wordt een betrouwbaar bedrijf bij slijtende en abrasieve media gewaarborgd. De ruime keuze aan motoren maakt optimale oplossingen mogelijk.

Verdere informatie kunt u opvragen via .

Huur bouwpompen, drainagepompen, afvalwaterpompen, slurrypompen, roerwerken en toebehoren.