Drainagepompen huren

Huur bij ons voordelig uw drainagepompen. Wij adviseren u vakkundig en snel.

Op zoek naar drainagepompen voor een (tijdelijk) project? Bij Xylem Rental huurt u gemakkelijk uw drainagepomp. U ontvangt deskundig advies voor het huren van uw pomp voor het verpompen van onder andere regenwater, koelwater, vervuild water of drainage water.

Een drainagepomp, ook wel dompelpop genoemd, wordt geplaatst in het water. Het vervuilde water wordt via een aanzuigrooster de pomp in gezogen. Drainagepompen of dompelpompen zijn uitermate geschikt om de overlast van water in de kruipruimte of kelder op te lossen. Ook overlast regenwater tijdens industriële projecten kan gemakkelijk worden verholpen met de pompen van Xylem Rental.

Voor kleinere drainageklussen presenteert Xylem de duurzame, lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden Flygt Ready drainagepompen, die eigenhandig op handzaamheid getest kunnen worden.

De Ready, de kleinste elektrische drainagepomp van Flygt, is ontworpen voor gebruik in kleine en middelgrote toepassingen, voor het verwijderen van water, schurende en corrosieve vloeistoffen, vervuild water en water met zand en grind. De Ready is ontworpen met een afneembare bovenkant zodat kabels en andere onderdelen eenvoudig vervangen kunnen worden. De hydraulische onderkant is gemaakt voor eenvoudige en snelle vervanging van slijtende onderdelen en asafdichtingen. Ontworpen voor herhaaldelijk gebruik, jaar na jaar: De Ready pomp is een maatschappelijk verantwoorde keuze.

Onze mobiele drainagepompen zijn krachtig, robuust en ontworpen voor de zware omstandigheden in de (tunnel)bouw en industrie. De geringe slijtage en de hoge bedrijfsveiligheid maken rendabel gebruik mogelijk.

Verdere informatie kunt u opvragen via .

Huur bouwpompen, drainagepompen, afvalwaterpompen, slurrypompen, roerwerken en toebehoren.