Bouwpompen huren

Huur bij ons voordelig uw bouwpomp. Wij adviseren u vakkundig en snel.

Op zoek naar bouwpompen voor een (tijdelijk) project? Bij Xylem Rental huurt u gemakkelijk uw bouwpomp. U ontvangt deskundig advies voor het huren van uw pomp voor het verpompen van onder andere regenwater, koelwater, vervuild water of drainage water.

Zo kunt u de bouwpompen van Xylem Rental inzetten voor het hergebruiken of afvoeren van bijvoorbeeld regenwater in- en rondom uw huis of bouwproject.

Een nieuwe legende is geboren
De BIBO is volledig vernieuwd, een robuuste pomp voor de bouw en tunnelbouw die blijft draaien. U wilt een pomp kunnen inschakelen en er niet meer over nadenken. Daarom is drooglopen opgenomen in het basisontwerp, hebben we het aantal onderdelen beperkt om onderhoud en inspectie veel gemakkelijker te maken en hebben we de uptime verbeterd met slijtagebestendige hydraulica, wat betekent dat deze pompen zelfs na een flinke duw of stoot gewoon blijven draaien.

Decennialang, wanneer afwatering te zwaar en moeilijk leek te zijn, was het antwoord simpel:

Flygt BIBO.

Dus hoe verbeter je een legende? Gewoon, door een nieuwe te scheppen. Het heeft nog altijd het bekende uiterlijk; een vorm die voor stabiliteit en robuustheid staat. We hebben ons bewezen hydraulische ontwerp samengevoegd met functies die ooit de standaard bepaalden voor drainagepompen. Voor mijnbouw, steengroeven, bouw en tunnelbouw kiest u Flygt BIBO, een keuze waar u nooit spijt van zult hebben.

Flygt 2000-pompen verwerken probleemloos chemisch agressieve, mechanisch schurende of sterk visceuze vloeistoffen met vaste deeltjes. Ze verpompen grotere capaciteiten tot 300 l/s en opvoerhoogten tot 200 meter. Flygt 2000-pompen zijn leverbaar in lichtgewicht aluminium of in corrosiebestendig gietijzer. Sommige modellen zijn leverbaar in explosie veilige uitvoering.

2700 roestvrijstalen serie

De Flygt 2700 serie pompen van roestvrijstaal verwerkt bijtende en schurende vloeistoffen met grote verschillen in pH-niveaus. Deze pompen zijn gebouwd om aan de zwaarste drainage eisen het hoofd te bieden. De Flygt 2700 serie bestaat uit drie drainagepompen voor het verwerken van licht verontreinigde vloeistoffen en drie pompen voor het verwerken van vaste stoffen. Deze pompen zijn robuust en ideaal om zowel bijzonder zure als bijzonder alkalische vloeistoffen te verpompen met PH-waarden tussen 2 en 10.

Wanneer het water u uitdaagt is Flygt 2600 uw oplossing. Met een breed assortiment drainagepompen is de Flygt 2600 serie de oplossing om elke klus te klaren in de mijnbouw, bouw, industriële of gemeentelijke toepassingen over de hele wereld. De Flygt 2600 serie met ingebouwde innovatieve functies zorgt voor een betrouwbare langdurige werking van de waaier en afdichtingen met minimale slijtage.

Toepassingsgebieden:

Waterbeheer, afwatering, beregening, bewatering

Verpompen van:

Regenwater, koelwater, vervuild water, slijtende media en drainage water

Uitgebreide toepassingsmogelijkheden in noodsituaties

Verdere informatie over onze bouwpompen, modellen, specificaties, uitvoering, voedingsspanning [V], nominaal vermogen [kW], nominale stroom [A], persaansluiting, afmetingen (mm) en gewicht kunt u opvragen via .

Huur bouwpompen, drainagepompen, afvalwaterpompen, slurrypompen, roerwerken en toebehoren.