Afvalwaterpompen huren

Huur bij ons voordelig uw afvalwaterpomp. Wij adviseren u vakkundig en snel.

Op zoek naar afvalwaterpompen voor een (tijdelijk) project? Bij Xylem Rental huurt u gemakkelijk uw afvalwaterpomp. U ontvangt deskundig advies voor het huren van uw pomp voor het verpompen van onder andere regenwater, koelwater, vervuild water of drainage water.

Afvalwaterpompen worden vooral gebruikt in de industrie. Water dat gebruikt is tijdens industriële toepassingen, moet daarna worden gezuiverd om hergebruikt te kunnen worden voor nieuwe toepassingen. Door gebruik te maken van afvalwaterpompen van Xylem Rental weet u zeker dat u voldoet aan de geldende kwaliteitseisen.

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte pomp zonder verstopping? Door Flygt afvalwaterpompen te huren heeft u de juiste oplossing gevonden en kunt u rekenen op de gepatenteerde technologie, een innovatief en modulair ontwerp en hoge efficiëntie.

Deze pompen zijn speciaal ontwikkeld voor het verpompen van afvalwater, regenwater en voor irrigatie.

Flygt N-pompen kunnen de zwaarste omstandigheden aan en klaren iedere klus. Elke component is ontworpen en geproduceerd om blijvend hoge prestaties te leveren. Dankzij de gepatenteerde N-technologie met de innovatieve zelfreinigende waaier leveren Flygt N-pompen prestaties met de hoogste totaalefficiëntie. De N-technologie verlaagt uw energiekosten.

Door toepassing van verschillende hydraulieken kunnen de Flygt pompen exact worden afgestemd op uw persoonlijke eisen.

Deze pompen zijn speciaal ontwikkeld voor het verpompen van afvalwater, regenwater en voor irrigatie. Door toepassing van verschillende hydraulieken kunnen de Flygt pompen exact worden afgestemd op uw persoonlijke eisen.

Verdere informatie kunt u opvragen via 

Huur bouwpompen, drainagepompen, afvalwaterpompen, slurrypompen, roerwerken en toebehoren.